TRAJECTEN

INDIVIDUELE JAARTRAJECT


Samen met mij bitloos op weg. 


Een traject helemaal speciaal op maat voor jou en je geliefde viervoeter.

Ik ga samen met jou op zoek naar je wensen en verlangens.
We stippelen je route uit, passen ze aan, breiden ze uit, kortom ๐Ÿ„น๐Ÿ„พ๐Ÿ…„๐Ÿ…† ๐Ÿ…„๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ธ๐Ÿ„ด๐Ÿ„บ๐Ÿ„ด ๐Ÿ„ฟ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ณ dus.

Je krijgt er een 'bondgenoot' bij, die je bijstaat om te leren, te groeien, te genieten. 


Eerst maak ik een ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ญ๐ฃ๐ž ๐ญ๐ข๐ฃ๐ voor jou om samen te kijken waar je nu staat, waar je naartoe wil, wat je paard nodig heeft, ... of whatever er nog allemaal boven komt om onze reis voor te bereiden.


Daarna plannen we ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ข๐ง๐๐ข๐ฏ๐ข๐๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐ฅ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง in op een locatie die jij voorziet of bij je thuis. Dat mag elke week, om de 2 weken, 1 keer in de maand, ... maakt niet uit. Het is JOUW pad.

Je mag ook 2x een ๐ฏ๐ข๐๐ž๐จ indienen, waar ik mijn tijd voor zal nemen en je ๐Ÿ๐ž๐ž๐๐›๐š๐œ๐ค zal bezorgen. 


Je krijgt 3 ๐ž๐ฑ๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐๐š๐ญ๐ž๐ฌ met mij. Een les, een vragenuurtje of een bespreking van je ingezonden filmpjes, you name it.

En daarbovenop krijg je toegang tot een besloten ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐œ๐จ๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ข๐ญ๐ฒ op facebook, met gelijkgestemden om nog verder te brainstormen, vragen te stellen, kleine gelukskes te delen of eens goed te ventileren!


GROEPSTRAJECT


In groep samen bitloos op weg.


Geen zin meer om alleen te zitten ploeteren?

Nood aan back up & extra motivatie?

Zin om in beperkte groep, samen verder te groeien?

Allright! Dan is het ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ฃ๐ž๐œ๐ญ zeker iets voor jou! 


We beginnen het traject met een ๐ฏ๐ข๐ซ๐ญ๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐๐š๐ญ๐ž om elkaar te leren kennen en elkaars wensen/dromen/obstakels te ontdekken. 


We plannen samen ๐Ÿ ๐ฅ๐ž๐ฌ๐๐š๐ ๐ž๐ง, waar jullie elk individueel gaan timmeren aan ๐Ÿ„น๐Ÿ…„๐Ÿ„ป๐Ÿ„ป๐Ÿ„ธ๐Ÿ„ด ๐Ÿ…„๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ธ๐Ÿ„ด๐Ÿ„บ๐Ÿ„ด ๐Ÿ„ฟ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ณ onder het steunende backup oog van de anderen.

Jullie mogen ook 2x een ๐ฏ๐ข๐๐ž๐จ doorsturen, waar ik jullie persoonlijke ๐Ÿ๐ž๐ž๐๐›๐š๐œ๐ค over zal bezorgen รจn die we zullen bespreken in een tussentijdse ๐ฏ๐ข๐ซ๐ญ๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐๐š๐ญ๐ž. 


Als bonus krijg je toegang tot een besloten ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐œ๐จ๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ข๐ญ๐ฒ op facebook, met gelijkgestemden om nog verder te brainstormen, vragen te stellen, kleine gelukskes te delen of eens goed te ventileren!


Tenslotte sluiten we het traject af met een laatste ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ฆ๐ž๐ž๐ญ๐ข๐ง๐ , om te evalueren, te feedbacken, โ€ฆ en wie weet om ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐ฅ๐  te plannen. 

Prijzen


  • Individuele jaartraject: โ‚ฌ517/jaar of โ‚ฌ47/maand
  • Groepstraject: โ‚ฌ370
  • extra les: โ‚ฌ45